Sandis Ozoliņš kopā ar mākslinieci Gundegu Dūdumu (34)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

26.septembra vakarā populārajā viesnīcā Grand Palace Hotel norisinājās Martas balle, kuru apmeklēja daudzas jo daudzas vietējās slavenības, kuras neskopojās ar ziedojumiem bērniem. Balli apmeklēja arī hokejists Sandis Ozoliņš, kurš ieradās pasākumā pēc pusnakts.

Hokejists Sandis Ozoliņš pasākumā ieradās pēc pusnakts divu daiļu dāmu pavadībā, hokejista pavadones bija māksliniece Gundega Dūduma un zīmola «Lazy Francis» autore Olga Krūze.

Foto: Facebook

Kā informē izdevums «Kas Jauns», par spīti tam, ka Ozoliņš ieradās kopā ar divām dāmām, viņš visu savu uzmanību veltīja tieši Dūdumai, hokejists rūpējās, lai sievietei šampanieša netrūktu ne mirkli, lai dāma spētu baudīt īpašu vakaru lieliskā atmosfērā.

Pats hokejists gan priekšroku deva bezalkoholiskajiem dzērieniem.

Hokejists pasākumā ieradās pāris minūtes pirms pusnakts, kad arī tika paziņoti izsoles un loterijas rezultāti, Ozoliņš vēl paspēja iegādāties pāris loterijas biļetes, tomēr rezultātus pārītis negāja sagaidīt zālē, kurā notika koncerts.

Izdzerot pāris ātros dzērienus, Ozoliņš dāmas pavadībā devās baudīt mierīgāku vakaru kādā no Vecrīgas klusajiem krodziņiem.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu