Uzvarot Meladzes šovā, Riva ir gatavs doties uz krievvalodīgajām valstīm (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Markus Riva jau vairākas nedēļas piedalās populārajā Krievijas televīzijas šovā «Хочу к Меладзе» (Gribu pie Meladzes), kura mērķis ir izveidot puišu grupu, kas būtu spējīga konkurēt ar populārākajiem krievu māksliniekiem. Tieši šādā veidā tapa arī meiteņu grupas «Viagra» jaunais sastāvs.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs un dīdžejs Markus Riva piedalās populārajā Krievijas televīzijas šovā «Хочу к Меладзе» (Gribu pie Meladzes) un ir jau ticis uz otro kārtu, kas parāda, ka mākslinieks ir gana labs, lai konkurētu ar ikvienu Krievijas jauno izpildītāju.

«Pirmajā raidījumā izpildīju Raimonda Paula dziesmu «Ljubov nastala» (Mīlestība iestājusies). Dziesmu izvēlējos pats - uzskatīju, ka, piedaloties tādā šovā, man ir jādzied krievu valodā un jāprezentē arī Latvija, tāpēc dziedu maestro dziesmu. Esmu šovā ieguvis daudz draugu, daudzi no tiem jau ir redzami pirmajās epizodēs. Dalībnieki ir lieliski, talantīgi cilvēki, kuri cīnās par vietu pie Meladzes. Cilvēki ir ļoti draudzīgi, gan dalībnieki, gan arī šova veidotāju komanda, visi man palīdz arī ar valodas apgūšanu. Krievu valoda man vēl nav tik izcilā līmenī,» skaidro Markus.

Labāko padomu Latvijas dziedātājam ir sniegusi Anna Sedekova, sieviete Markusu gan iedvesmojusi, gan palīdzējusi ar neskaitāmiem padomiem.

Markus šovu uztver kā lielu skolu, kāda Latvijā nav iespējama, ar dziedātājiem strādā daudz profesionālu cilvēku, kuri zina, ko dara.

Foto: Publicitātes foto

Mākslinieks priecājas par iespēju strādāt kopā ar šova galveno režisoru Alanu Badoevu, kurš dara maģiskas lietas un izveido lieliskus šovu numurus, kurus būs iespējams redzēt visa šova laikā televīzijas ekrānos.

«Esmu tikai pāris konkursos piedalījies, bet, ja daru, tad daru uz 100 procentiem. Šis šovs atbilst manam konceptam, un esmu gatavs iet līdz maksimumam, lai uzvarētu šovā. Lai nokļūtu pie Meladzes, galvenais nav vokāls vai izskats, vai dejošana, šeit vērtē visu kopā, to, kāds esi kā mākslinieks, un Meladze skatās, uz ko ir spējīgi jaunieši, un izvēlas tos, ar kuriem vēlas strādāt pēc šova beigām,» tā Markus.

Uzvarot šovā, dziedātājs ir gatavs doties uz krievvalodīgajām valstīm un uzskata, ka mākslai nav robežu vai politiskās piederības.

Foto: Publicitātes foto

«Es negribu jaukt iekšā politiku, un apkārtējo nopēlums mani nesatrauc, ir jābūt diezgan aprobežotam cilvēkam, lai uzskatītu, ka, piedaloties šovā, es izdaru politisku gājienu. Protams, ir daudzas politiskās nianses, bet es esmu mākslinieks, kurš nepauž savu politisko nostāju, un to nesākšu paust. Izmantoju iespējas, kuras nekad dzīvē šeit Latvijā nebūtu iespējams realizēt,» nobeidz Markus.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu