Video: Kima Kardašjana jau mazotnē zināja, ka būs slavena un skaista (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ir publiskots videoklips no 1994.gada, kad Kima Kardašjana gāja 8. klasē. Videoklipā meitene paziņo, ka būs populāra un skaista, kā arī visi klasesbiedri viņu vienmēr atcerēsies kā labāko, kas ar tiem ir noticis.

Trīspadsmit gadus vecā Kima Kardašjana skolā teica uzrunu un iesāka tekstu, sakot, ka cer, ka kāds filmē viņas izlaiduma runu, jo tā ikviens pēc gadiem, kad viņa būs slavena, bagāta un skaista, varēs apskatīties šo video un atcerēties, kāda mazulīte viņa reiz bija.

Vērojot videoklipu, redzams, ka Kardašjana jau pamatskolas laikā bija populāra meitene klasē, visu mīlēta un apbrīnota, tāpat Kimai arī nebija problēmu publiski noniecināt otru populārāko klases meiteni, sakot, ka meitenei tāls ceļš ejams līdz viņas līmenim.

Pat trīspadsmit gadu vecumā Kima izskatās kā viņa pati, tikai mati ir īsāki un augums pilnīgāks, bet, vērojot seju, pavisam vienkārši ir iespējams atpazīt slavenās sievietes sejas vaibstus.

Kā tu domā, mazotnē Kimai piemita gaišreģes spējas, jo viņa sev paredzēja spožu nākotni, vai tā vienkārši ir sagadīšanās?

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu