Markus Riva atklāj, kāpēc viņa piedalīšanās «Supernovā» ir īpaša

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Markus Riva pēc dalības Krievijas televīzijas šovā «Gribu pie Meladzes» nesnauž, bet aktīvi gatavojas konkursam «Supernova», kura uzvarētājs saņems iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Vai šis gads būs dziedātāja Markus Rivas gads?

Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs stāsta, ka šis gads saistībā ar Eirovīziju ir īpašs ar to, ka mākslinieks ir uzkrājis labu pieredzi un ieguvis starptautisku atbalstu, atzinību.

«Dziesma «Take Me Down» netika speciāli rakstīta konkursam, bet nolēmām to iesniegt arī konkursam «Supernova». Dziesma jau guvusi lielu atsaucību ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, Baltkrievijā un Ukrainā, kur tā iekļuvusi arī «iTunes» topos. Pavisam drīz tā iznāks arī krievu valodā ar nosaukumu «Taty»,» priecājas Markus.

Foto: Publicitātes foto

Arī gatavoties dziesmu konkursam Markum palīdz ukraiņu speciālisti, ne vietējie censoņi. Šādus kontaktus dziedātājs ieguva šova «Gribu pie Meladzes» laikā un piekrita tos izmantot.

«Iespēja piedalīties Eirovīzijā man ir ļoti nozīmīgs solis pēc veiksmīgas dalības šovā «Gribu pie Meladzes». Domāju, ka šogad varu Latvijas vārdu prezentēt labā līmenī, jo man ir laba komanda, kas ir gatava radīt augstas kvalitātes priekšnesumu lielajam Eirovīzijas konkursam,» lepni nosaka Markus.

Arī Markus dziesmas ziņojums ir vienkāršs un ikvienam saprotams – dziesma ir par beznosacījumu mīlestību, par to, ka cilvēks ir gatavs iet bezdibenī kopā ar savu otro pusi. Ja kritīsi, es došos tev līdzi, visas tavas kļūdas un nelaimes – es tās cietīšu kopā ar tevi, un, ja slīksi, ņem mani līdzi.

«Dziesmas versija krievu valodā iznāks jau pavisam drīz. Ierakstīt bija ļoti interesanti, jo nekad vēl dziesmu solo nebiju rakstījis krievu valodā. Mēs ierakstījām Kijevā, un tur, protams, man palīdzēja ar izrunu. Bet galarezultāts skan labi un akcentu nemaz tik daudz nevarot dzirdēt. Dziesma sanāca ļoti emocionāla, un saturiskais vēstījums nedaudz atšķiras no angliskās versijas,» atklāj Markus.

Uz jautājumu, vai dziedātājs ir nolēmis vairāk strādāt Krievijas tirgus virzienā, Markus atbild, ka nenodala mūzikas tirgus, bet var pateikt, ka šobrīd darbojas gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu