Aminatu Rīgas lidostā sagaida ar aplausiem un ziedu pušķiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

24.maija vakarā dziedātāja Aminata atgriezās Latvijā pēc savas lieliskās uzstāšanās Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurā tika izcīnīta augstā sestā vieta. Dziedātājas atgriešanās nepalika nepamanīta, meiteni lidostā sagaidīja kvēlākie fani un atbalstītāji.

Dziedātāja Aminata, 23.maija vakarā perfekti izpildot dziesmu «Love injected», Eirovīzijas dziesmu konkursā ieguva augsto sesto vietu. Šī bija pirmā reize sešu gadu laikā, kad Latvija kvalificējas finālam, turklāt vēl gūst tik lielisku rezultātu.

Māksliniece jau nākamajā vakarā pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa atgriezās Rīgā, kur lidostā viņu sagaidīja viņas kvēlākie fani, kuri bija izveidojuši ne tikai plakātus, bet gaidīja mākslinieci arī ar ziedu pušķiem.

Apsveikt Aminatu ar lielisko uzstāšanos bija ieradusies arī Latvijas televīzijas pārstāve Iveta Lepeško.

Pēc sasveicināšanās ar faniem Aminata devās mājās beidzot atpūsties, jo pēdējās dienās Vīnē nebija labi izgulējusies. Dziedātāja vēlējās kārtīgu miegu savā gultā un tad visu lielo notikumu pārdomāšanu un saprašanu līdz galam.

Eirovīzija noslēdz posmu meitenes dzīvē, nekas jau nebeidzas, darbs turpināsies, vasara paies koncertos, kā arī jaunas mūzikas radīšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu