«Intrigante» zvaigzne atsakās atdot bērnus vīram Monako

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Kellija Ruterforda atsakās vest savus bērnus atpakaļ uz Monako, kur tie mitinājās kopā ar tēvu, biznesmeni Danielu Gīršu. Sieviete nolēmusi atstāt Amerikā astoņus gadus veco Hermesu un sešus gadus veco Helēnu.

Aktrise uzstājusies publiski ar paziņojumu tiesai, presei un bijušajam vīram.

Kellija teica, ka pēdējie trīs gadi, kad viņa gaidījusi savus bērnus atgriežamies mājās, bijuši ļoti grūti. Bērni 2012.gadā bija spiesti pamest Ameriku, šā gada maijā tiesnesis deva viņai pilnu aizbildniecību par abiem bērniem, kaut gan pēc pāris dienām bijušais vīrs šo lēmumu apstrīdēja.

Nu pēc Amerikas likuma bērni ir nodoti Kellijas aizbildniecībā, bet pēc Monako likuma - vīra aizbildniecībā.

Zvaigzne nevēlas atdot bērnus vīram, jo uzskata, ka viņš jau no paša sākuma ir to mānījis, padarot tos par Monako un Francijas pilsoņiem, kaut gan viņi runāja, ka bērni būs Amerikas pilsoņi.

Aktrise neuzticas vīram, Monako tiesu sistēmai un nedomā šķirties no bērniem. Tāpat sieviete cer, ka Monako valdība sapratīs viņas izvēli un pieņems to, ka bērniem jāaug savā valstī un jāizzina tās kultūra.

Tieši tāpat kā bērni ir jāaudzina mātei, un viņa jau ir zaudējusi trīs gadus, kas nav mazs laiks bērna dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu