Foto: Aleksandrs Vasiļjevs pirms sava grandiozā modes šova iepērkas Centrāltirgū

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

30.augusta pievakarē koncertzālē «Rīga» norisinājās modes eksperta, mākslinieka, kolekcionētāja Aleksandra Vasiļjeva teatrālais modes šovs «Modes alķīmija», kuru apmeklēja daudzi jo daudzi modes pazinēji. Māksliniekam pirms sava šova bija laiks arī iepazīt Rīgu!

Pirms «Modes alķīmijas» modes eksperts Aleksandrs Vasiļjevs apmeklēja Centrāltirgu, kurā iegādājās dažādus pārtikas produktus un apskatīja sortimentu, kuru piedāvā Rīgā lielākais tirgus.

Foto: twitter.com

Nav brīnums, ka no visām Rīgā pieejamajām vietām mākslinieks apmeklēja tieši Centrāltirgu, kā nekā tas ir viens no senākajiem un lielākajiem tirgiem visā Eiropā.

Modes pazinējs ir biežs viesis Rīgā. 15.jūlijā ikvienam bija iespēja vērot mākslinieka modes izstādi «Ielūgums uz gadsimta balli. 1915-2015». Slavenā stilista veidotās tērpu izstādes ir kļuvušas par ikvienas slavenības vasaras pasākumu sastāvdaļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu