«Dvīnes» nesaietas ar hokejistiem tāpēc, ka stilīgi, bet gan mīlestības dēļ

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Līva Rutmane

Pirms pāris gadiem Latvijā popularitāti sāka iemantot dvīņumāsu duets «Dvīnes», nu meitenes vēlas atgriezties mūzikā un sniegt cilvēkiem emocijas. Māsas Ana un Katrīne par puišiem, mūziku, dzīves iecerēm labprāt pastāstīja Simonai Kubasovai viņas video raidījumā «#33pērles ar Simonu Kubasovu».

Dvīņumāsas Ana un Katrīne uzskata, ka viņas raksturo trīs lietas – šokolāde, saule un ģimene, toties viņas nav nemaz tik līdzīgas: Katrīne ir intraverta, bet Ana daudz atvērtāka.

Tāpat arī par spīti viņu mīļoto cilvēku līdzībai vizuālajā jomā, raksturos abi puiši ir pilnīgi pretēji. Abas māsas satiekas ar hokejistiem, viens spēlē Amerikā, bet otrs Francijā.

Neskatoties uz to, ka attiecības jāuztur no attāluma, neviena no māsām nedomā pārcelties uz citu valsti.

Meitenes uzsver, ka ar hokejistu draudzēties nav nemaz tik stilīgi, kā daudzas meitenes uzskata, jo ir jāievēro režīms, puisis ir prom ilgāku laiku, jāpakārto savi plāni viņa grafikam, bet Ana un Katrīne apzinās, ka viņu profesija nav saldāka, abi pāri mēģina būt balansā.

Māsas piemetina, ka draugus izvēlējās ne tāpēc, ka viņi ir hokejisti, bet tāpēc, ka tieši šie puiši iekrita viņu sirdīs.

Ilgākais laiks, kad māsas bija šķirtas viena no otras, ir pusotrs mēnesis, kad abas apmeklēja savas otrās pusītes dažādās valstīs, bet katru dienu sazvanījās, tā ka šķiršanos īpaši neizjuta.

Dvīnes atklāj, ka atrodas procesā, lai atgrieztos mūzikas pasaulē ar jaunām dziesmām, drīzumā gaidāms minialbums un viņas priecājas, ka atkal var teikt, ka atgriezušās darbā.

Ilgu meklējumu rezultātā arī mūzikas stils beidzot ir izvēlēts īstais, meitenes plāno darboties deju un house mūzikas lauciņā.

Pēc veiksmīgā raidījuma «Supernova» māsas neizslēdz iespēju jau atkal mēģināt iekļūt Eirovīzijas konkursā, kaut gan iepriekšējie divi mēģinājumi beidzās ar pusfinālu nesasniegšanu.

Māsiņas par savu dzīves misiju uzskata dalīšanos ar emocijām un cilvēku priecēšanu, kā arī ikkatras sievietes misiju – radīt turpinājumu, bet tas notiks tālākā nākotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu