Sandras Bulokas piecus gadus vecais dēls zina, kas ir rasisms

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Būt par vecāku nav viegli, īpaši, ja bērnam jāmāca lietas, kuras uz vecākiem īsti neattiecas un kuras viņi nekad līdz galam neizpratīs. Aktrise Sandra Buloka savam piecus gadus vecajam dēlam māca, kas ir rasisms, un mazais puisēns apzinās, ar ko viņam nāksies saskarties dzīvē.

Aktrise Sandra Buloka stāsta, ka viņas dēls zina, kas ir rasisms, zina, ka ir cilvēki, kuri iedala citus pēc ādas krāsas, bet nesaprot, kāpēc tā jādara, jo visi esam cilvēki.

Buloka mēģina pasargāt savu dēlu no visām rasistiskajām piezīmēm, bet apzinās, ka vienmēr nevarēs būt līdzās, tāpēc māca, kā reaģēt, ja kāds ko pasaka.

Aktrise vēlas, lai dēls saprot, kas ir labi, kas ir patiesība un kas tumsonība.

Tāpat Luiss saprot, kas ir seksisms un homofobija, Sandra laicīgi apmāca dēlu par visu, lai viņam jau no agrām dienām ir iestrādātas īstās vērtības.

Zvaigzne nevēlas, lai pieaugot viņa saprot, ka viņas bērns neapzinās patiesās vērtības un ka viņa ir izgāzusies kā vecāks.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu