Ir zināms, ko princis Džordžs darīs nākamajā gadā!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas prinča Džordža vecāki Keita un Viljams ir paziņojuši, ka jau nākamā gadā sākumā abu dēls sāks iet bērnudārzā, vēsta «US Weekly».

Divus gadus vecais Džordžs 2016.gada janvāra beigās uzsāks savas gaitas Norfolkas grāfistes bērnu dārzā, kurš atrodas apmēram 15 kilometru attālumā no Kembridžas hercogu mājām. Arī šī vieta ir pasargāta no ziņkārīgiem ļaudīm, jo atrodas uz privāta ceļa.

Bērnu dārzs Norfolkā ir neliels un uzņem maksimums 29 bērnus vienā reizē. Bērni ir dažādi vecuma un paši izvēlas sev vēlamākās nodarbes.

Princis Viljams un Keita Midltone jau agrāk vēstījuši, ka vēlas, lai Džordžs izaugtu pēc iespējas normālākā vidē un komunicētu arī ar citiem bērniem. Avoti vēsta, ka Kembridžas hercogi uzskata, ka šī ir perfekta izvēle mazajam Džordžam.

«Mēs nevaram vien sagaidīt Džordžu mūsu bērnu dārzā, kur viņš saņems tikpat īpašu pieredzi kā visi pārējie mūsu bērni,» paziņojuši Norfolkas bērnu dārza pārstāvji.

Ārzemju mediji noskaidrojuši, ka bērna izglītošana šajā bērnu dārzā izmaksā apmēram 45 eiro dienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu