Seriāla «Pilna māja» zvaigzne atzinies, ka agrā jaunībā padarījis sievieti grūtu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džons Stamoss pēc ārstēšanās no alkohola atkarības nolēmis sākt jaunu dzīvi un atzīstas visos savos grēkos, arī faktā, ka agrā jaunībā padarījis sievieti grūtu.

Par savu braukšanu alkohola reibumā, kuras dēļ aktieris devies ārstēties no alkoholisma viņš saka, ka ienīdis sevi pēc šāda incidenta, jo varējis kādu savainot un nav rēķinājies ne ar vienu citu, tikai sevi.

Alkoholismā aktieris vaino tēva nāvi un šķiršanos, tieši šīs lietas viņu iebīdījušas nepareizās sliedēs, toties mātes nāve likusi aktierim pilnībā salūzt.

Džons piebilst: ja nebūtu slīcinājis savas bēdas un neveiksmes alkoholā, viņam šobrīd būtu gan laimīga ģimenes dzīve, gan bērni.

Aktieris bija precējies no 1998. gada līdz 2005. gadam ar aktrisi Rebeku Romijinu.

Tāpat aktieris piebilst, ka brunču mednieka slava nav radusies no zila gaisa, bet viņš vienmēr bijis uzmanīgs, lai nepadarītu sievietes grūtas, neveiksme sekojusi vienreiz divdesmit gadu vecumā, un aktiera seksa partnere veikusi abortu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu