Aija Andrejeva 2016.gadā vēlas iemācīties paļauties un ļauties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Aija Andrejeva dziesmu konkursa «Muzikālā banka 2015» finālā bija viena no tām dziedātājām, kuras bija īpaši piedomājušas pie tērpiem un ieradās uz finālu kā uz svētkiem. Māksliniece piedalījās «Muzikālās bankas 2015» finālā, duetā ar dziedātāju Goran Goru izpildot dziesmu «Pavasaris».

Aija Andrejeva atklāja, ka skaistais tērps, kurš redzams viņai mugurā konkursa «Muzikālā banka 2015» finālā, ir dizaineres Indras Salcevičas zīmola «SALT» radīts.

«Šī ir jau otrā kleita no Indras jaunās kolekcijas, kuru velku uz kādu pasākumu. Iepatikās pirmā kleita, jutos skaista, tāpēc izmantoju iespēju vēlreiz uzvilkt kādu no dizaineres jaunās kolekcijas kleitām,» atklāj Aija.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja piebilst, ka ne ikdienā, ne izvēloties skatuves tērpus, viņai nav būtiski, lai apģērbs ir piederošs kādam zīmolam, būtiski ir, lai viņai patīk, lai tērps liek justies skaistai, sievišķīgai un lai tērps ir ērts.

«Ja tas ir iespējams, vienmēr atbalstu vietējos dizainerus, bet tas nav mans skatuves tērpu uzstādījums – vilkt tikai dizaineru apģērbu,» atklāj Aija.

2015.gads dziedātājai iesācies ar darbu turpināšanu pie jaunā albuma, kuru, iespējams, izdosies dzirdēt jau gada beigās. Īpašu plānu māksliniecei nav, viņa ir nolēmusi ļauties muzikālajam, radošajam plūdumam.

«Protams, man ir sapņi, kurus vēlos realizēt, bet saprotu, ka ne vienmēr tas strādā. Esmu apņēmusies šogad iemācīties paļauties un ļauties. Vēlos ļauties dzīvei, notikumiem, tas, manuprāt, ir jautrāk, interesantāk, nekā plānot un aplauzties,» tā Aija.

Dziedātāja apzinās, ka grūti ir ļauties un paļauties, jo ieslēdzas domāšana, kura nereti rada šaubas, neticību un bailes, bet, iemācoties ļauties, dzīve kļūst vieglāka un atver jaunas iespējas.

«Grūts uzdevums man priekšā, bet es iemācīšos gan paļauties, gan ļauties, esmu noskaņota optimistiski,» nobeidz Aija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu