Vai gadi ir tikai skaitlis? Apskati divpadsmit laimīgus pārus ar lielām gadu starpībām!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ne tikai Krisa Dženere un Korijs Gembls, kā arī Džonijs Deps un Ambera Hērda parāda, ka gadi ir tikai skaitlis, Holivudā ir daudz zvaigžņu, kuras ir laimīgas kopā ar otrajām pusītēm un par gadu atšķirību pat nedomā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Kardašjanu klana barvede Krisa Dženere pēc šķiršanās no Brūsa Dženera satiekas ar trīsdesmit piecus gadus veco Koriju Gemblu, kurš ir viņas meitas Kimas Kardašjanas vecumā. Pārim ir 25 gadu starpība.

Foto: Reuters/Scanpix

Piecdesmit divus gadus vecais Džonijs Deps ir 23 gadus vecāks par savu mīļoto Amberu Hērdu, vecuma starpību pāris uztver kā lietu, kura tos iedvesmo un tikai papildina.

Foto: TT NYHETSBYRN

Arī dziedātāja Dženifera Lopesa ir kopā ar 18 gadus jaunāku vīrieti Kasperu Spārtu, pāris nezina, cik ilgi noturēsies attiecības, tāpēc dzīvo šodienai un bauda katru mirkli.

Foto: TT NYHETSBYRN

Mērija Keita Olsena ir divdesmit deviņus gadus veca, un viņu nebaida 17 gadu lielā starpība ar mīļoto Oliveru Sarkozī.

Ketrīna Zeta Džonsa gadu starpību uzskata par seksuāli pievelkošu jēdzienu. Aktrisi un viņas vīru Maiklu Duglasu šķir veseli 25 gadi.

Foto: Reuters/Scanpix

«Playboy» seja Hjū Hefners un viņa sieva Kristāla Harisa var lepoties ar vienu no lielākajām gadu starpībām Holivudā. Pāri šķir veseli 60 gadi.

Foto: TT NYHETSBYRN

Arī modele Heidija Kluma nesmādē daudz jaunākus vīriešus, četrdesmit deviņus gadus vecā modele satiekas ar divdesmit gadus jaunāku vīrieti Vito Šnābeli. Gadu starpība netraucē zvaigznei nemitīgi sociālo tīklu ierakstos atzīties vīrietim mīlestībā.

Aktrise Porša del Rosi mīl vecākas sievietes, slavenība jau no 2008.gada ir precējusies ar komiķi Elenu Dedženeresu. Pārim ir 15 gadu starpība.

Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «American horror story» zvaigzne Sāra Paulsone satiekas ar aktrisi Holandi Teilori, kura ir 32 gadus vecāka par Sāru. Sāra uzsver, ka, izvēloties mīļotos cilvēkus, vecums netiek vērtēts kā viens no vadmotīviem.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Harisons Fords jau no 2010.gada ir laimīgi precējies ar divdesmit trīs gadus jaunāko aktrisi Kalistu Flokārtu.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Nikolass Keidžs apprecēja viesmīli Alisi Kimu, kas jau izraisīja pārsteigumu Holivudas zvaigžņu vidū, beigu beigās izrādījās, ka Alise ir 20 gadus jaunāka par aktieri.

Foto: Reuters/Scanpix

Grupas «Aerosmith» līderis Stīvens Tailers neļauj 39 gadu starpībai traucēt došanos sabiedrībā ar savu mīļoto un izrādīt tās skaistumu apkārtējiem.

Foto: Reuters/Scanpix

Raiens Felipe pagājušajā gadā apprecēja Paulīnu Slakteri, kura ir 16 gadus jaunāka un vēl mācās koledžā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu