Kristaps Porziņģis, ierodoties Latvijā, tērē nopelnītos tūkstošus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā latviešu talantīgais basketbolists Kristaps Porziņģis Rīgā sniedza preses konferenci, kurā atklāja informāciju par savas karjeras turpmākajiem plāniem. Pateicoties noslēgtajam līgumam ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu «Knicks», Kristapam radušās iespējas tikt pie glauniem pirkumiem. Izdevums «Kas Jauns» noskaidrojis, ka, ierodoties Latvijā, Porziņģis uzreiz iegādājies jaunu S klases Mercedes-Benz kupeju.

NBA basketbolists Kristaps Porziņģis šovasar pa Latvijas ielām vizināsies ar baltu Mercedes-Benz automašīnu. Šāds auto var maksāt no 90 līdz apmēram 220 tūkstošiem eiro, atkarībā no komplektācijas.

Preses konferencē pagājušajā nedēļā gan Kristapam, gan viņa brālim Jānim uz kreisās rokas bija zīmola «Rolex» rokaspulksteņi.

Pērn rudenī Porziņģis ar NBA klubu «Knicks» noslēdza līgumu par apmēram 7,7 miljoniem eiro, tāpēc šobrīd 20 gadus vecais Kristaps ir viens no turīgākajiem Latvijas jauniešiem.

Izdevums «Kas Jauns» noskaidrojis, ka Porziņģim šobrīd ir četri reklāmas sadarbības līgumi, kā arī par uzaicināšanu uz apmēram pusotru stundu ilgu pasākumu ASV organizatoriem Kristapam būtu jāsamaksā vismaz 10 tūkstoši ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu