Rīgas maratonā piedalījās arī aktieris Rihards Lepers un mūziķis Atis Zviedris

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

15.maijā Rīgā norisinājās «Lattelecom» Rīgas maratons, kurš pulcēja vairāk nekā simts tūkstošus dalībnieku, tajā skaitā arī populāras personas. Ne vēsais laiks, ne lietus neatturēja sporta mīļotājus no dalības maratonā.

Foto: Facebook

«Lattelecom» Rīgas maratonā piedalījās arī aktieris Rihards Lepers, kurš tik tikko piedzīvoja sava jaunā seriāla «Čornaja kvitka» pirmizrādi. Ukrainā uzņemtajā seriālā Rihards spēlē galveno lomu, un seriāla pirmo sēriju noskatījās vairāk nekā pieci miljoni skatītāju.

Filmēšanās, pasākumu vadīšana, teātris un muzikālie projekti netraucē aktierim saglabāt sportisku garu. Par spīti lietum un vēsajam laikam aktieris piedalījās maratonā un pēc tam lepni sociālajos tīklos publiskoja savu fotogrāfiju, kā arī izcīnītās medaļas foto.

Foto: Facebook

Rīgas maratonā savas mīļotās sievietes pavadībā skrēja arī grupas «Flame&The Rolltones» līderis Atis Zviedris, kurš tikko kopā ar grupu izdeva savu pirmo singlu latviešu valodā - «Brīvības iela».

Mākslinieks maratonā piedalījās jau atkārtoti un pieveica sešu kilometru distanci. Tas gan nav nekāds brīnums, zinot, ka mūziķim ir sportisks dzīvesveids un ikdienā viņš pārvietojas ar velosipēdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu