Lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča iesaka, kā pareizi izvēlēties peldkostīmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

5.-10.jūnijā Rīgā norisināsies starptautisks skaistumkonkurss korpulentām dāmām Ms.Top of the World Plus Size 2016, kurā Latviju pārstāvēs viena no populārākajām vietējām lielo izmēru modelēm Tatjana Mackeviča, kas nereti defilē dažādās modes skatēs, kā pēdējo var minēt zīmola «Vaide» jaunās kolekcijas skati. Ārā jau vairākas nedēļas ir silts laiks, un daudzas dāmas jau nedēļas nogalēs steidzas uz pludmali, lai iegūtu iedegumu. Modele Tatjana labprāt dalās ar ieteikumiem, kā vasarai iegādāties perfektu peldkostīmu.

Pirmkārt, lielo izmēru modele iesaka izvēlēties peldkostīmu, balstoties uz sava auguma īpatnībām, un neaizmirst, ka peldkostīmam gluži kā apģērbam ir savi izmēri.

«Nereti sievietes aizmirst par izmēriem un iegādājas mazāka izmēra peldkostīmus, tas ir riskanti, jo visas formas, kuras jāpaslēpj peldkostīmam, var izkrist no mazā apģērba gabaliņa. Vēl drausmīgāk, ja peldkostīms tik tikko nosedz intīmās vietas, tas izskatās drausmīgi un vulgāri,» skaidro Tatjana.

Modele piemetina, ka no malas izskatās smieklīgi, ja sieviete pludmalē cenšas izņemt ārā to, ko «apēdusi» viņas pēcpuse, vai arī katras trīs minūtes pieskaras krūtīm un kārto peldkostīmu.

«Protams, peldkostīms nevar būt par lielu, jo tad pastāv iespēja, iznirstot no ūdens, palikt bez biksēm,» smejas Tatjana.

Ja sievietēm patīk aktīva atpūta pie jūras, galvenais ir, lai ērts peldkostīms, bet, ja patīk gulēt un vienkārši baudīt saules starus, der arī mazs sava izmēra peldkostīms un nebūs problēmu, jo sievietes, kuras sauļojas, īpaši nekustas.

«Kad izvēlos sev peldkostīmu, skatos, lai tas nepārspiež kādu ķermeņa daļu. Izgriezums man patīk ja ir dziļš V veida, jo tas vizuāli parada garāku kaklu un izceļ krūtis. Pēdējo peldkostīmu, kuru iegādājos, izvēlējos kā mazu kleitiņu. Varu peldēties un vēlāk doties pastaigāties pa pludmali un nebojāt psihi tiem indivīdiem, kuri nespēj pareizi uztvert tāda veida augumus, kāds ir man,» smaida Tatjana.

Par perfektu dienu pludmalē Tatjana nosauc dienu, kad nekas netraucē, kad visi darbi padarīti un var nedomāt ne par ko, bet vienkārši atslābināties un baudīt.

«99,9% sieviešu ir neapmierinātas ar sevi, un nav runa tikai par vasaras un peldkostīmu sezonu. Sieviešu loģika: ja tieva – liekas, ka nav muskuļu vai kaut kur redzams celulīts, kura nav nemaz; ja muskuļaina - liekas, vajag ievērot diētas, lai muskuļi izceļas, ja apaļīga - domas par celulītu un muskuļiem. Vienai pēcpuse par mazu, otrai krūtis par mazu. Ikviena sieviete tiecas pēc pilnības, tas ir mūsu dabā,» tā Tatjana.

Modele nedomā, ja ziemas laikā uzņemti pāris lieki kilogrami, uzreiz vasara jāpavada, ievērojot diētu un sportojot, vasara pirmkārt ir jābauda.

Tatjana aktīvi gatavojas konkursam Ms.Top of the World Plus Size 2016, modele daudz sporto, lai āda pēc trīsdesmit nomestajiem kilogramiem ātrāk savelkas. Tāpat viņa cenšas pabeigt visus darbus, lai konkursa nedēļā spētu izbaudīt konkursu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu