Dziedātāja Liene Greifāne nosvin otro kāzu gadadienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

2014.gada jūnija sākumā laulības ostā iestūrēja dziedātāja Liene Greifāne un viņas mīļotais vīrietis Igors Lipajs, kurš pēc kāzām pārgāja sievas uzvārdā un nu dēvējams par Igoru Greifānu. Pāris nosvinējuši divu gadu kāzu gadadienu.

Foto: Facebook

Kopš laulībām ir pagājuši teju divi gadi, pāris bauda savu mīlestību, ģimenes dzīvi, un, vērojot viņu ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, ir redzams - mīlestība tikai vairojas.

Foto: Facebook

Dziedātāja Liene Greifāne savu laulību ar mīļoto vīrieti Igoru Lipaju reģistrēja klusā, mierīgā ceremonijā tikai liecinieku klātbūtnē.

Foto: Facebook

Liecinieku lomās bija līgavaiņa Igora māsa Elīna Lipaja un Lienes draugs Edgars.

Foto: Facebook

Neilgi pēc kāzām pasaulē nāca Lienes un Igora pirmais kopīgais bērns, dēls Kristofers, kurš var lepoties ar vecāko brāli Sebastianu Matiasu, kurš dzima Lienes pirmajā laulībā.

Foto: Facebook

Pāris pirms kāzām kopā bija gandrīz gadu, jaunieši sāka kopdzīvi nepilnu nedēļu pēc iepazīšanās.

Nu ir pagājuši divi gadi, un pāris savu mīlestību nosvinēja ar romantisku vakaru restorānā un pastaigu gar jūru saulrieta laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu