Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs iekuļas skandālā pat ar policijas iejaukšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs pēc Līgo svētkiem devies atpūsties Saulkrastu pludmalē, kur cēla gan telti, gan kurināja ugunskuru. Saulkrastu pašvaldības noteikumi paredz, ka kurināt ugunskurus un celt teltis kāpu zonā stingri aizliegts, informē izdevums «Kas Jauns».

Par incidentu izdevumam «Kas Jauns» stāstīja zvejnieki, kuri gājuši garām piecu jauniešu kompānijai un, nejauši ar zvejas ratiem aizskarot vienu no uz taciņas novietotajiem griliem, saņēmuši agresijas vilni.

Vīrieši gan uzsver, ka Puzikovs bijis samērā mierīgs, bet viņa draugs draudējis, vicinājis dūres un agresijas pilns nācis virsū zvejniekiem.

Vīrietis piebildis, ka viņi ir policisti un, ja tūlīt netiks atvesta jauna pārtika, viņi izsauks vēl policistus, toties Puzikovs nepārtraukti atkārtojis pateicības vārdus par izbojāto vakaru.

Saulkrastu iedzīvotāji vērsušies Valsts policijas Iekšējās drošības pārvaldē, lai tiktu izmeklēta viņu darbinieku rīcība.

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs noliedza izskanējušo informāciju, paziņojot, ka Saulkrastu iedzīvotāji iespļāvuši viņu ēdienā un vēlāk ar zvejas ratiem pārbraukuši pāri viņu ugunskuriem, saucot tos par stulbajiem tūristiem, tad vīrieši arī izsaukuši policijas palīdzību.

Nikolajs tāpat uzsver, ka viņi ar draugiem nav lietojuši alkoholu, bet zvejnieki bijuši alkohola reibumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu