Hjū Hefnera «Playboy» savrupmāja pārdota par 100 miljoniem dolāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Žurnāla «Playboy» dibinātāja Hjū Hefnera leģendārā savrupmāja Losandželosā pārdota par 100 miljoniem ASV dolāru (90 miljoniem eiro), otrdien apstiprināja pircējs.

Nekustamo īpašumu iegādājās 32 gadus vecais miljardieris Darens Metropuloss, kuram pieder saldumu ražošanas uzņēmums «Twinkies».

Viņš savrupmāju nopirka par pusi no sākotnēji prasītās summas - 200 miljoniem dolāru (180 miljoniem eiro). Māja tika pārdota ar nosacījumu, ka Hefners tur varēs dzīvot līdz mūža galam.

Metropulosam pieder māja blakus «Playboy» savrupmājai, ko viņš 2009.gadā nopirka no Hefnera par 18 miljoniem ASV dolāru (16 miljoniem eiro).

Māja uzbūvēta 1927.gadā. 1971.gadā Hefners to iegādājās par vienu miljonu dolāru.

«Playboy» savrupmāja kļuva par Holivudas pārmērību simbolu. Baumo, ka rokenrola karalis Elviss Preslijs tur kādā vakarā esot izklaidējies ar astoņiem «Playboy» «zaķiem» vienlaikus, savukārt britu mūziķis Džons Lenons nodzēsis cigareti pret Anrī Matisa gleznu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu