Šaija Labafs nesauc sevi par alkoholiķi, bet jau gandrīz gadu nav lietojis alkoholu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktieris Šaija Labafs nekad nav slēpis, ka vairākus gadus viņam bijušas alkohola problēmas, kuras viņš ārstējis rehabilitācijas iestādē, un nu jau gandrīz gadu aktieris alkoholu nav ņēmis mutē.

Par spīti tam, viņš atzīst, ka joprojām nopelna savu atgriešanos tajā stāvoklī, kādā bija pirms alkoholisma, jo pats sev vēl neuzticas un saprot, kāpēc citi viņu vēl neuztver tā, kā viņš to vēlētos.

Trīsdesmit gadus vecais aktieris nesauc sevi par alkoholiķi, bet tas netraucē viņam apmeklēt anonīmo alkoholiķu sanāksmes, vienmēr, dodoties filmēties, filmu reklāmas kampaņās viņš noskaidro, kur notiek šādas sanāksmes, un apmeklē tās.

Zvaigzne, lietojot alkoholu, jūt sevī Napoleona kompleksu un apzinās, ka nekādas apreibinošas vielas nav domātas viņam, jo dzīve ir pārāk īsa, lai to pazaudētu šāda mēsla dēļ.

Pēdējo piecu gadu laikā aktieris vairākkārt arestēts par dažādiem incidentiem, kurus veicis, atrodoties alkohola reibumā.

Jau pēc pirmā incidenta viņš saņēmis brīdinājumus no cilvēkiem, kurus apbrīno un ar kuriem kopā labprāt strādātu, ka, šādi turpinot, viņš sagraus karjeru, bet bija vajadzīgs laiks, lai aktieris ieklausītos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu