Video: Aminata lieliski sevi parāda šova «Голос» pirmajā atlasē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Aminata tikko atgriezusies no Maskavas, kur piedalījās populārā Krievijas šova «Голос» jaunās sezonas dalībnieku atlasē.

Dziedātāja Aminata atlasē izpildīja Polinas Gagarinas dziedāto dziesmu «Я тебя не прощу никогда», ar kuru spēja izrādīt savas vokālās dotības un beigu beigās no četriem žūrijas locekļiem pret viņu pagriezās divi, kuri vēlējās mākslinieci ņemt savā paspārnē.

Šova žūrijā šogad darbojas dziedātājs Grigorijs Ļepss, dziedātājs Dima Bilans, dziedātājs Leonīds Agutins un dziedātāja Poļina Gagarina.

Agutins sajūsminājās par Aminatas ādas krāsu, sākumā domājot, ka tas ir iedegums, bet Grigorijs Ļepss izteica komentāru par lieliskajām vokālajām spējām.

Bilans Aminatu vēlējās pārvilināt savā komandā ar vārdiem, ka draudzīga atmosfēra traucē strādāt, liekot aizdomāties vai Gagarinas komanda ir piemērota Aminatai, jo sievietes ir pazīstamas jau no 2015.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa, kurā Poļina ieguva otro vietu, bet Aminata sesto.

Beigu beigās Aminata deva priekšroku Poļinai un šovā būs vērojama tieši dziedātājas komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu