Mūziķim Kasparam Zlidnim būs sportiska Tēvu diena!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Jau no 2009.gada Latvijā tiek atzīmēta Tēvu diena, tā tiek svinēta septembra otrajā svētdienā. Grupas «Gain Fast» līderis Kaspars Zlidnis Tēvu dienu nolēmis pavadīt kopā ar savu ģimeni, baudot atvasaru, un nākamajā dienā piedalīties tēvu un meitu sporta spēlēs.

Kaspars Zlidnis Tēvu dienu pavadīs kopā ar savu trīs gadus veco meitiņu Luīzi, kura drīzumā kļūs par vecāko māsu, jo dziedātājs un viņa mīļotā sieviete Diāna ir otrā bērna gaidībās.

Kaspars stāsta, ka Tēvu dienu pavadīs kopā ar savām meitenēm un ļaus viņām izdomāt izklaides programmu. Dziedātājs ar abām dāmām dosies pie ūdeņiem izbaudīt atvasaru.

Foto: Publiciātes foto

«Pirmdien Tēvu dienai būs otrā daļa, bērnudārzā ir paredzētas tēvu un bērnu sporta spēles, kurās piedalīšos kopā ar Luīzi,» stāsta Kaspars.

Kopš kļūšanas par tēvu Kaspars vairāk novērtē tēva lomu savā paša audzināšanā, kā arī ģimenes ieliktās vērtības.

«Man bija lieliska bērnība, forša ģimene, un šādu modeli gribu arī savā ģimenē - svētkus vienmēr svinēt ģimenes lokā, pēc iespējas vairāk aktīvās atpūtas kopā, daudz mīļošanās un atbalsta,» ar smaidu nobeidz Kaspars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu