Aktrise Keita Vinsleta popularitāti sauc par sava veida atriebību apcēlējiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā rīta pārraidei «Today» aktrise Keita Vinsleta pastāstīja, ka skolas laikā bijusi par apsmiekla objektu apkārtējiem, jo bija kautrīgs un korpulents bērns. Pēc gadiem iegūto slavu aktrise sauc par atriebību saviem apcēlējiem.

Aktrise Keita Vinsleta pastāstīja, ka skolas laikā klasesbiedri un citi bērni apsaukājuši viņu un citādi pazemojuši liekā svara dēļ, bet viņa pārdzīvojusi un klusējusi.

Tāpat neviens nav ticējis, ka Keita gūs panākumus kino jomā, un viņas centieni filmēties pusaudžu gados bija tikai par iemeslu papildu smiekliem.

Zvaigzne neslēpa, ka slava un panākumi ir sava veida atriebība apcēlējiem, un slavenība nekautrējas šos cilvēkus uzrunāt, sakot, ka viņai ir veseli bērni, laimīga privātā dzīve, izdevusies karjera un viņa nespētu būt vēl laimīgāka!

Vinsleta aktīvi filmēties sāka 1991.gadā, bet jau pēc sešiem gadiem sekoja filma «Titāniks» un ilgi gaidītie, pelnītie panākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu