Samanta Tīna pēc dalības konkursā «Jaunais vilnis» devusies atpūsties uz Bangkoku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook/samantatina

Starptautiskais dziesmu konkurss «Jaunais vilnis» Sočos šogad norisinājās no 3. līdz 9. septembrim. Latviju, kā jau zināms, konkursā pārstāvēja talantīgā dziedātāja Samanta Tīna, kura nu pēc 12. vietas iegūšanas devusies uz Bangkoku baudīt pelnītas brīvdienas.

Divas nedēļas atrasties Sočos, piedalīties neskaitāmos mēģinājumos un uzstāties konkursa dienās uz skatuves - ikvienam māksliniekam tas liktu pārgurt tik ļoti, ka pēc tam būtu nepieciešams atvaļinājums.

Samanta Tīna izmantoja aviokompānijas dāvināto ceļojumu uz Bangkoku un uzkrāj jaunus spēkus turpmākajiem izaicinājumiem.

Māksliniece atpūšas un laiku pa laikam sociālajos tīklos publisko brauciena fotogrāfijas.

Foto: facebook/samantatina

Sociālajos tīklos pirmajā publiskotajā fotogrāfija no ceļojuma ir redzama māksliniece ar kokteiļa glāzi rokās, tādā veidā paziņojot, ka ir atslābinājusies un gatava lidojumam.

Foto: facebook/samantatina

Tālāk seko bilde kopā ar Bangkokas «Tuk-Tuk» taksi un tā šoferi, tikai šoreiz Samanta iejūtas šofera ādā.

Foto: facebook/samantatina

Kur nu bez fotogrāfijas, kas parāda geišām raksturīgos tērpus, kuri sajūsmina arī Samantu Tīnu.

Foto: facebook/samantatina

Nevar nepieminēt Samantas braucienu peldošajā iepirkšanās kompleksā, kur viņa baudīja kokosriekstu saldējumu, pasniegtu kokosriekstā!

Izskatās, ka zvaigznes brīvdienas ir izdevušās!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu