Aktrise Dakota Faninga šķīrusies no modeļa Džeisona Stračana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dakota Faninga nav randiņu fane, zvaigzne necieš to laika posmu, kad nav attiecībās un viņai atkal jādodas uz randiņiem un jāiepazīst potenciālie mīļotie.

Aktrise neslēpj, ka vislabāk iepazīstas ar kādu vīrieti, ja to viņai iesaka draugi, jo tas ir labākais veids, kā neaiziet uz tikšanos ar kādu dīvainu personu.

Zvaigzne necieš došanos uz randiņiem, jo tas nozīmē ierasto jautājumu uzdošanu, atbilžu sniegšanu un izlikšanos, ka tiek ēsts ēdiens, bet galvenokārt tas tiek vienkārši pārbīdīts pa šķīvi.

Nesen divdesmit divus gadus vecā Faninga šķīrusies no trīspadsmit gadus vecākā mīļotā, modeļa Džeimija Stračana, un saprot, ka viņai būs jāatgriežas randiņu dzīvē.

Attiecību iziršanu zvaigzne nekomentē, tikai apstiprina šķiršanās faktu un piebilst, ka ir audzināta tā, ka šādas lietas paliek tikai divu cilvēku starpā.

Dakota neslēpj, ka ir ļoti noslēgta personība, tāpēc viņai grūti ir runāt, kur nu vēl atvērties svešām personām, tas viņu padarot par sliktu randiņu partneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu