Aktieris Šaija Labafs apprecas tiešraidē, bet laulībai nav oficiāls spēks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lasvegasas pašvaldība paziņojusi, ka amerikāņu aktieru Šaijas Labafa un Mias Gotas laulībām, kuras tiešraidē tika translētas internetā, nav juridiska spēka, jo pāris nav noformējis laulības apliecību.

30 gadus veco Labafu un 23 gadus veco Gotu nelielā ceremonijā Lasvegasā salaulāja mūziķa Elvisa Preslija dubultnieks ar melniem kristāliem rotātā kombinezonā un saulesbrillēm. Tradicionālās kāzu runas tekstā bija iepītas atsauces uz Preslija dziesmu vārdiem.

Ceremonija notika «Viva Las Vegas» kapelā, kura specializējas laulību ceremonijās ar Preslija tematiku. Gota bija tērpusies vienkāršā baltā kleitā ar plīvuru, bet Labafs pie uzvalka bija uzvilcis baltus sporta apavus.

Taču Klārka apgabala pašvaldības pārstāvis sacījis, ka pāris neiesniedza dokumentus laulības apliecībai, taču tā esot bijusi «ceremonija, kurā apliecināt jūtas vienam pret otru».

Labafs un Gota iepazinās režisora Larsa fon Trīra kinolentes «Nymphomaniac» («Nimfomāne») uzņemšanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu