Ielūkojies aktrises Elīnas Dzelmes un uzņēmēja Valērija Maligina kāzu fotogrāfijās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daina Geidmane

21.oktobra pēcpusdienā laulības ostā iestūrēja Dailes teātra aktrise, māksliniece Elīna Dzelme un uzņēmuma «Olainfarm» valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins. Kāzās piedalījās pārim vistuvākās personas – draugi un ģimenes locekļi.

Par kāzu faktu paziņoja pati jaunā sieva portālā «Instagram», publiskojot fotogrāfiju, kurā redzama kāzu kleitā stāvam pļavā.

Fotogrāfiju aktrise komentējusi vārdiem – tik tikko apprecējos!

Kāzām Elīna bija izvēlējusies romantiska tipa maigu mežģīņu kleitu, kura paspilgtināja viņas sievišķību un trauslumu, tajā pašā laikā mazais, noslēpumainais plīvurs radīja elegances dvesmu.

Pāris apprecējās Tukuma pareizticīgo baznīcā un pēc tam devās uz greznu banketu, kur viesi visas nakts garumā baudīja muzikālus priekšnesumus, tostus, bet jauno pāri vēl laimīgāku darīja apkārtējo uzmanība, laba vēlējumi un smaidi.

Pirms kāzām pāris bija devies uz Taizemi baudīt pirmskāzu medusmēnesi. Taizeme ceļojumam izvēlēta tādēļ, ka pagājušā gada Ziemassvētku laikā Valērijs tieši Taizemē bildināja Elīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu