Klīst baumas par attiecībām starp Madonnu un Idrisu Elbu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Madonna un aktieris Idriss Elba redzēti skūpstāmies pēc aktiera debijas kikboksā, izraisot baumas par abu attiecībām.

44 gadus vecais Elba pirmo reizi piedalījās un uzvarēja kikboksa cīņā sava jaunā televīzijas šova «Idris Elba: Fighter» ietvaros, par ko sociālajā vietnē «Snapchat» rakstīja dziedātāja, atrodoties aiz skatuves.

Madonna arī uzņēma attēlu, kurā redzams aktieris guļam uz ringa grīdas, un jokojoties komentēja, ka viņa bijusi tā, kas uzvarēja cīņā.

Vēlāk abi divi manīti kādā Londonas restorāna ballītē, kur tika atzīmēta aktiera uzvara un kur abi esot redzēti kaislīgi skūpstāmies. Pāris neesot centies savas jūtas slēpt.

Madonna ar Elbu jau vairākus gadus esot draugi. Aktieris 2015.gadā arī atbalstīja dziedātājas «Rebel Hearts» turneju, uzstājoties kā dīdžejs.

Elbas jaunais dokumentālais seriāls tiek uzņemts sadarbībā ar «Discovery», parādot, kādas fiziskas un garīgas grūtības sagaida tos, kuri trenējas, lai kļūtu par kikboksa profesionāli. Seriāls iznāks 2017.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu