Aktierim Idrisam Elbai piedēvē romānu ar modeli Džordanu Dannu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pagājušajā nedēļā baumoja par aktiera Idrisa Elbas romānu ar dziedātāju Madonnu, nu aktieris devis pamatu jaunām baumām, šoreiz viņam tiek piedēvēts romāns ar modeli Džordanu Dannu.

Pirms nedēļas dziedātāja Madonna savā «Instagram» kontā ievietoja video no cīņas, kurā piedalījās Idriss, dziedātāja, kā jau aktiera tuvs draugs, bija ieradusies viņu atbalstīt tā pirmajā cīņā.

Madonnas klātbūtne un zvaigžņu kopā pavadītais laiks pēc cīņas mudināja uzskatīt, ka viņiem ir romantiskas attiecības, kaut gan aktieris to noliedza.

Nu četrdesmit četrus gadus vecajam aktierim piedēvē romānu ar angļu supermodeli Džordanu Dannu.

Aktieris un modele kopā pavadījuši laiku «MTV Europe music awards» ceremonijā, slavenības flirtējušas un ap trijiem naktī kopā pametušas ballīti.

Idriss Elba nav komentējis jaunās attiecību baumas, bet der atgādināt, ka zvaigzne jau piecpadsmit gadus ir uzskatāms par vienu no iekārojamākajiem Holivudas vecpuišiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu