Lielo izmēru modele Ešlija Grehema: «Zaudējot svaru, es nebūtu lojāla pret sevi un saviem faniem»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Lielo izmēru modele Ešlija Grehema intervijā izdevumam «Voque» atklājusi, ka vienmēr vēlējusies būt tieva, bet tas nenozīmē, ka viņa nemīl savu ķermeni. Slavenība apzinās, ka lojalitātes dēļ pret sevi un faniem viņa nevar pat domāt par diētām.

Ešlija Grehema apzinās, ka pozitīvi ietekmē sievietes, kuras nevar lepoties ar modeļu cienīgiem augumiem, un tieši šo ietekmēšanu modele sauc par savu dzīves misiju.

Sākot karjeru, viņa nemitīgi dzirdēja aicinājumu ievērot diētas un pati bija gatava uz visu, lai zaudētu svaru, jo ieklausījās apkārtējo viedokļos, kuri pozicionēja, ka skaists ir tievs un nekas vairāk.

Nu slavenība par to smejas, jo jūtas skaista, viņu apbrīno, viņai vēlas līdzināties, un tas motivē viņu darboties tālāk un iekarot modes industriju.

Ešlija piebilda, ka liela daļa no viņas personības iezīmēm ir izveidojušās, pateicoties liekajam svaram.

Desmit gadus Ešlijai tika mēģināts iegalvot, ka viņa vienmēr būs tikai katalogu meitene un nekad nerotās žurnālu vākus, nu viņa šiem gudro vārdu autoriem var parādīt gan «Voque» vāku, gan «Sports Illustrated» un daudzus citus žurnālu vākus.

Grehema zina, ka modeles darbs nav tikai izlauzties cauri kādām «aizslēgtām durvīm», modeles darbs ir prast saņemt uzaicinājumu atgriezties, bet jau pa «galveno ieeju».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu