Dziedātāja Rita Ora kļuvusi par lielas finansiālas mahinācijas upuri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Dziedātāja Rita Ora kļuvusi par lielas finansiālās mahinācijas upuri. Māksliniece cietusi no sava grāmatveža, kurš atbildējis par visiem viņas finansiālajiem darījumiem. Ora zaudējusi simtiem trūkstošu dolāru grāmatveža investīcijas dēļ.

Izrādās, grāmatvedis pievīlis ne tikai mākslinieci, viņa klientu vidū bijušās gan privātpersonas, gan uzņēmumi, no kuriem viņš izkrāpis naudu, iegalvojot, ka to investē, bet beigu beigās tērējis savām vajadzībām.

Mēneša laikā vīrietis sev iegādājies «Audi Q5», «Mercedes Benz» markas automašīnu un «Rolex» pulksteni par divdesmit tūkstošiem dolāru.

Dziedātājai Ritai Orai ir paveicies, māksliniece bijusi tik gudra un apdrošinājusi savus ienākumus, biznesu pret šādiem gadījumiem un viņai visi līdzekļi tiks atgriezti bankas kontos.

Šī nav pirmā reize, kad māksliniece kļūst par noziedznieku upuri. 2015.gadā, kamēr dziedātāja gulējusi, apzagta viņas māja un māksliniece zaudējusi rotaslietas, kā arī citas mantas 269 tūkstošu dolāru vērtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu