Aktrise Megana Mārkla iepazīstinājusi princi Hariju ar savu tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Par Anglijas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas romantiskajām attiecībām kļuva zināms pagājušā gada izskaņā. Pāris atrod veidus, lai kaut pāris dienas nedēļā pavadītu kopā, un viņi to spēj, pat dzīvojot dažādos kontinentos.

Pirms pāris dienām princis Harijs devās uz Toronto, kur norisinās seriāla «Suits» filmēšana, un satikās ne tikai ar Meganu, kura seriālā tēlo vienu no galvenajām lomām, bet arī ar viņas tēvu.

Meganas pusbrālis presei pavēstīja, ka šāda tikšanās ar kādu no aktrises ģimenes locekļiem Harijam nav bijusi pirmā.

Pusgadu pirms ikviens uzzināja par slavenību attiecībām, princis tikās ar Meganas septiņdesmit divus gadus veco tēvu, nu Harijs ieradās ciemos pie Meganas un viņas tēva jau nākamā znota statusā.

Meganas tēvam patīk princis, ne viņa karaliskā statusa dēļ, bet tāpēc, ka viņš izturas pret viņa meitu kā pret karalieni - izrāda rūpes, mīlestību, ieklausās, kad viņa runā, atbalsta, un slavenības tēvs apzinās, ka šāda veida attiecības ir tieši tas, ko viņš vēlas Meganai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu