Viktorija Bekhema atzīst, ka palielinājusi krūtis un nožēlo, ka izlēmusi par labu operācijai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modes dizainere un bijušā futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija atzinusi, ka nožēlo krūšu palielināšanas operāciju. Tā ir nedrošības zīme...

Viktorija Bekhema britu izdevumā «Vogue» publicējusi vēstuli, kas adresēta viņai pašai 18 gadu vecumā. Modes dizainere raksta, ka nožēlo krūšu palielināšanas operāciju.

«Visus šos gadus es to noliedzu - stulbi. Nedrošības zīme. Esi pateicīga par to, kas tev ir,» par veikto krūšu operāciju izsakās Bekhema.

Tāpat Viktorija aprakstījusi savu šī brīža slavu, kā arī nedrošību par nākotni, ko kādreiz izjutusi.

«Tu būsi ļoti, ļoti slavena gan grupas, kurā tu dziedi, dēļ, gan arī vīrieša, kuru tu apprecēsi, dēļ. Un vēlāk arī modes biznesa dēļ, kuru laidīsi klajā ar savu vārdu. Tu pieradīsi pie slavas (...) Tu iemācīsies slavu izmantot savā labā. Labām lietām. Labdarībai.»

Viktorija vēstulē raksta, ka attiecībās ar vīru viņai jābūt pacietīgai un jāatbalsta mīļotais, savukārt, audzinot bērnus, nedrīkst aizmirst par sevi pašu: «Tavi bērni vienmēr būs pirmajā vietā, taču nekad neaizmirsti, kas tu esi un ko vēlies sasniegt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu