Dženiferas Lorensas vecāki neatbalsta viņas romānu ar četrdesmit septiņus gadus vecu režisoru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Tas, ka divdesmit sešus gadus vecā aktrise Dženifera Lorensa satiekas ar četrdesmit septiņus gadus veco režisoru Darenu Aronofski, kļuva zināms pirms pāris mēnešiem, nu atklājies, ka ar šādu faktu nav mierā aktrises vecāki.

Sākumā pāris noliedza baumas par attiecībām un sauca to visu par preses izdomājumiem, bet paparaci neatkāpās no tiem un beigu beigās nofotografēja pārīti skūpstāmies.

Ieraugot preses izdevumos fotogrāfijas, ne Lorensa, ne Aronofskis vairs neslēpa savas simpātijas un atzina, ka to starpā ir lielas jūtas.

Skaistajam mīlas stāstam viss nemaz nav tik lieliski, izrādās, aktrises vecāki nav mierā, ka meita satiekas ar divdesmit vienu gadu vecāku vīrieti, jo viņi nevēlas, lai to meita ir kopā ar Lorensas tēva vienaudzi.

Dženiferas vecāki pat teikuši meitai, lai atrod kādu savu vienaudzi, ar ko veidot attiecības, bet slavenība nevēlas to ne dzirdēt, viņa ir izlēmusi saglabāt attiecības un jau gaida, kad Darens to bildinās.

Lorensa šobrīd arī izjūt greizsirdību, jo mīļotais strādā pie projekta, kurā filmējas aktrise Šarlīze Terona, viena no viņa senajam draudzenēm, kuru tas sauc par sievietes ideālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu