Gobziņš: Jāizlemj, kam novirzīt naudu - rehabilitācijai vai dzīvoklim

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vēl pagājušā gada vasarā latviešu mūziķis Roberts Gobziņš ziņoja, ka viņam nepieciešama palīdzība sliktās veselības un ugunsgrēka dzīvoklī dēļ. Dziedātājs izdevumam «Kas Jauns» atklājis, ka šobrīd viss esot puslīdz sakārtots.

«Tagad sakārtots man ir viss - gūžas, arī plecs, locītavas, psoriāze,» atklāj Gobziņš, minot, ka vēl nepieciešams iziet rehabilitāciju. Mūziķis cer, ka jau pavasarī vairs nebūs invalīds.

Šobrīd Roberts spēj patstāvīgi pastaigāt ar kruķiem. Veseļošanās procesā viņš apmeklējis fizioterapeitu, kas devis pozitīvu rezultātu.

Savukārt Gobziņa sadegušajā dzīvoklī šobrīd rit remontdarbi. Mūziķis stāsta, ka vēl esot jāizlemj, kam novirzīt naudu - vingrošanai pēc operācijas vai apkures palaišanai dzīvoklī.

Lai nu kā, viņš atklāj, ka šīs problēmas salīdzinājumā ar pagājušā gada vasarā piedzīvoto ir tikai nieki.

Atgādinām, ka aizvadītajā gadā Gobziņš lūdza palīdzību, lai varētu veikt gūžas operāciju. Mūziķis bija lauzis arī ribas un pleca, kā rezultātā tika pamatīgi iedragāta viņa veselība. Gobziņa dzīvoklī bija izcēlies arī ugunsgrēks, kas pēc notikušā vairs nebija apdzīvojams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu