Viktorija Bekhema gatavojas iesūdzēt tiesā grupas «Spice Girls» kolēģes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dizainere Viktorija Bekhema būs viena no tām dalībniecēm, kura neapvienosies grupas «Spice girls» apvienošanās koncerttūrē, bet viņa nespēj stāvēt malā un noraudzīties, kā bijušās kolēģes uzstājas. Tāpēc māksliniece izlēmusi iesūdzēt tiesā grupas biedrenes un vēlas aizliegt tām izpildīt populārākās «Spice Girls» dziesmas.

Melānija Brauna, Džerija Halivela un Emma Bantone šogad vēlējās apvienoties, lai nosvinētu grupas «Spice Girls» divdesmito dzimšanas dienu, dodoties koncerttūrē, bet Viktorija Bekhema un Melānija Čizholma atteicās no šīs ieceres.

Emma, Džerija un Mela par to neskuma, bet izlēma vienalga uzstāties, tomēr ar nosaukumu «GEM», kas nebija pa prātam Viktorijai, viņa plāno iesūdzēt grupas biedrenes tiesā, vēloties panākt, ka tām tiek aizliegts izpildīt tās grupas dziesmas, kuru ierakstos piedalījusies Viktorija.

Viktorijas juristi nosūtījuši grupas biedrenēm oficiālu brīdinājumu; ja sievietes uz to nereaģēs, tad viņas tiksies tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu