Bērnu labklājības dēļ princis Viljams un Keita Midltone izlēmuši atgriezties Londonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Princis Viljams un Keita Midltone izlēmuši atgriezties Londonā, tas notiks, tiklīdz princis Viljams pametīs savu neatliekamās medicīniskās palīdzības helikoptera vadītāja darbu. Rudenī atgriežoties Londonā, princis Džordžs sāks skolas gaitas, bet princese Šarlote šajā pašā skoliņā sāks sagatavoties skolas gaitām.

Ārpus Londonas Keita Midltone, princis Viljams, kā arī trīs gadus vecais princis Džordžs un gadu un astoņus mēnešus vecā princese Šarlote mitinājās divus gadus.

Princis Viljams pabeigs savu divus gadus ilgušo neatliekamās medicīniskās palīdzības helikoptera pilota darba līgumu šā gada vasarā, un, tā kā līgumu viņš nepagarinās, tad ģimene uzreiz varēs atgriezties Londonā.

Pēc darba zaudēšanas princis un hercogiene darbosies karalienes Elizabetes II labdarības organizācijās, bet bērni apmeklēs prestižu mācību iestādi, kas arī kalpo par ģimenes atgriešanās iemeslu Londonā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu