Princis Čārlzs neatbalsta prinča Harija attiecības ar Meganu Mārklu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par spīti tam, ka oficiālā informācija liecina, ka visa karaliskā ģimene ir apmierināta ar prinča Harija līgavas izvēli un atbalsta viņa attiecības ar aktrisi Meganu Mārklu, atklājies, ka ar šīm attiecībām nav mierā prinča tēvs.

Pirms pāris nedēļām Meganas brālis Tomass Mārkls draudēja savai mīļotajai, pielicis pistoli pie galvas, pēc incidenta vīrieti arestēja, tas bija pēdējais piliens prinča Čārlza pacietības kausā, jo Harija mīļotās ģimene Harija reputācijai nekādā veidā nenāk par labu.

Redzot, kā Harijs iesaistās, lai palīdzētu Meganas brālim, Čārlzs aicinājis dēlu uz sarunu, kurā izteicis savu patieso viedokli par viņa attiecībām.

Princis Čārlzs uzskata, ka Megana neder princim par sievu, jo nāk no parasto cilvēku loka, nepārzina karaļnama tikumus, nesaprot, kā uzvesties, ja viņa vēlas savienot dzīvi ar karaļnama pārstāvi, un galu galā viņa pat nav angliete.

Tāpat viņa nekad neatteiksies no aktrises karjeras un viņai nebūs laika, lai dzīvotu Anglijā un iesaistītos karaļnama dzīvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu