Ambera Hērda baidās, ka Džonijs Deps un viņa juristi var to novest līdz bankrotam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām aktieri Ambera Hērda un aktieris Džonijs Deps oficiāli noformēja šķiršanos. Process noslēdzies vienīgi tāpēc, ka jaunā aktrise piekāpusies Depa prasībām un tas ļāvis izbeigt procesu. Jaunā sieviete baidījusies, ka turpmākas tiesāšanās to novedīs līdz bankrotam, tāpēc izstājusies no savas taisnības pierādīšanas.

Vēl laulības šķiršanās laikā Depa juristi tiesā izteicās, ka Hēra dzīvo vismaz četras reizes plašāk par saviem līdzekļiem, kuri tajā laikā bija mērojami 100 tūkstošu dolāru apmērā.

Aktrise baidījusies, ka turpmākās tiesas sēdes vairāku mēnešu garumā to izputinās, tāpēc piekāpusies Depa prasībām un cer, ka aktieris ļaus tai dzīvot mierā un neuzsāks citus tiesvedības procesus.

Beigu beigās izbeidzot tiesu darbus, Ambera no šķiršanās procesa ieguva divus suņus, zirgu un automašīnu.

Pēc šķiršanās Hērda sākusi taupīt līdzekļus un ikdienā iepērkas veikalā, kur visas preces var iegādāties par deviņdesmit deviņiem centiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu