«Supernovas» pirmajā tiešraidē uzvaras laurus plūc Leen, Valters, «Franco Franco», Dukurs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

5.februārī norisinājās «Supernovas 2017» pirmā atlases tiešraide, kurā piedalījās 11 dalībnieki. Pārējie 11 dalībnieki par ceļazīmi uz «Eirovīziju» sāks cīņu pēc nedēļas – 12.februārī. Šoreiz veiksme uzsmaidīja dziedātājiem Lindai Leen, Laurim Valteram, «Franco Franco» un Mikam Dukuram.

Pirmajā atlases raidījumā startēja Linda Leen, Katrīna Cīrule, Anna Zankovska, Lauris Valters, Edgars Kreilis, «First Question», Miks Dukurs, Pikaso, «Crime Sea», «Franco Franco», «Rock’n’Berries».

Savukārt 12. februāra raidījumā par uzvaru sacentīsies Katrine Lukins, UP, Laura Lo pied. Chris Oak, Santa Daņeļeviča, The Ludvig, Miks Galvanovskis, Toms Kalderauskis, Markus Riva, «Triana Park», «My Radiant You», «The HiQ».

Arī šogad «Supernova» vadītāju ādās iejūtas Latvijas Radio 5, «pieci.lv» ētera personības - Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, bet reklāmas pauzēs tiešraides viesus izklaidē Rīgas Bebrs, kuram jau izveidojies paprāvs fanu pulks ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs, jo, vērojot «Supernovu» internetā, reklāmas pauzēs ir iespējams vērot bebra darbības.

Pirmajā tiešraidē žūrijā bija Kaspars Roga, Dons, Dj Rudd, Guntars Račs, kuri vērtēja dalībniekus un beigu beigās uz finālu nosūtīja divus dalībniekus.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem tiešraides laikā netika atklāts, kādā secībā pēc balsojuma un žūrijas vērtējuma ir sarindojušies dalībnieki. Balsošanas statistiku par abām atlasēm, pusfinālu un arī finālu atklās tikai pēc konkursa beigām.

Šogad pirmo gadu uzvarētāja noteikšanā tiks ņemti vērā oficiālie straumēšanas servisa Spotify mūzikas patērēšanas dati, kas tiks iekļauti balsojumā.

Kā vērtē pirmo «Supernova» dalībnieku atlasi? Kas bija tavs favorīts?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu