Aktieris Andris Bulis iedvesmo 10 drosminiekus atrast savu otru pusīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Tuvojoties Valentīna dienai, tirdzniecības centrs «Spice» dāvināja īpašu pārsteigumu tiem, kas sapņo par mīlestību un romantiku. Sadarbībā ar ātro randiņu ekspertiem nedēļas nogalē tika organizēts vēl nebijis pasākums - ātrie randiņi. Eleganti galdiņi, ziedi, sveces, liriska mūzika - randiņu norises vieta tika pārvēsta līdz nepazīšanai, radot īstu Parīzes ielu kafejnīcas šiku.

Pasākums izpelnījās lielu atsaucību, un randiņi tika organizēti divās kārtās.

Pieciem pāriem zvaigznes bija īpaši labvēlīgas un sarunās pavadītās minūtes vainagojās ar abpusējām simpātijām.

Viena no pasākuma dalībniecēm: «Iesākumā biju nedaudz uztraukusies, tomēr jau pēc pirmajām minūtēm sāku izbaudīt interesanto sarunu. Kad noskaidrojās, ka esam viens otru izvēlējušies, biju ļoti patīkami pārsteigta.»

Ātros randiņus vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis, kurš rūpējās par romantisku atmosfēru. Pasākuma dalībnieki un tirdzniecības centra apmeklētāji tika iesaistīti atraktīvos konkursos ar brīnišķīgām balvām, baudīja dzirkstošus dzērienus un saldas uzkodas, kā jau īstos randiņos pieklājas.

Aktieris Andris Bulis ir viens no iekārojamākajiem Latvijas aktieriem, kura klātbūtne liek straujāk pukstēt ne vienai vien dāmas sirdij.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu