Hercogiene Keita Midltone un princis Viljams pirms pārcelšanās baidās par bērnu drošību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2016.gadā princis Viljams un hercogiene Keita Midltone izlēma pārcelties uz Londonu, jo no šā gada tiem vairāk jāiesaistās karaļnama pienākumos. Pirms dzīvesvietas maiņas pāris sācis uztraukties par savu bērnu, prinča Džordža un princeses Šarlotes drošību.

Karaliskais pāris apzinās, ka, pārceļoties no mazpilsētas uz lielpilsētu, vairāk jādomā par drošību, un sākuši papildināt savas ģimenes apsardzi.

Pirms pārcelšanās Keita un Viljams nolīguši vairākus dārzniekus, kuri izdaiļos jaunās mājvietas teritoriju ar dažādiem krūmiem, lai pasargātu bērnus no ziņkāriem skatieniem.

Tā kā trīs gadus vecais Džordžs apmeklēs no pils netālu esošo skoliņu, karaliskais pāris vēlas, lai viņš varētu miesassargu pavadībā pārvietoties kājām, ne vienmēr izmantot automašīnu, bet šāda ideja prasa papildu darbiniekus.

Karaliskās ģimenes preses sekretārs paziņo, ka ikviena ģimene, kurā ir mazi bērni, vēlas tos pasargāt no apkārtējiem, tā ka nav nekāds brīnums, ka karaliskā ģimene papildinās apsardzi.

Keita un Viljams nevēlas, lai bērni jūtas kā cietumnieki, bet, dzīvojot lielpilsētā, nav citu iespēju, kā dubultot apsardzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu