Breds Pits izcīnījis iespēju tikties ar bērniem bez psihologa klātbūtnes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieru Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanās prāvu nevar nosaukt par vieglu. Džolija gribēja, lai aktieri katru nedēļu pārbauda narkologi, vēlējās vienpersonisku aizbildniecību, vēlējās, lai Pits bērnus redz tikai psihologa klātbūtnē, vēlējās šķirties publiski, vēlāk izlēma par labu slēgtai tiesas sēdei, nevar nepieminēt vēlmi pēc alimentiem. Pagaidām tiesa lemj par labu Pitam, un aktiera pirmā mazā uzvara ir iespēja satikt bērnus bez psihologa klātbūtnes.

Andželīna Džolija vēlējās, lai aktieris Breds Pits bērnus var satikt tikai viņas mājā un psihologa klātbūtnē, pāris reizes aktieris piekrita šādam tikšanās modelim, jo vēlējās satikt savus bērnus, vēlāk slavenība tomēr pretojās Džolijas vēlmei un tiesas ceļā panāca iespēju satikt bērnus bez psihologa.

Nu Pits var ne tikai pavadīt laiku kopā ar bērniem, bet ņemt tos uz savām mājām pat uz vairākām dienām. Aktieris ar visiem sešiem bērniem jau vairākkārt kopā pavadījis nedēļas nogales, un bērni par šīm tikšanās reizēm ir sajūsmā.

Pat jūtot, ka tiesā uzvarēt neizdosies un aizbildniecība pār bērniem būs abiem vecākiem vienādās proporcijās, Džolija nepadodas un joprojām vēlas vienpersonisku aizbildniecību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu