Madonnas dvīnīšu tēvs nav zinājis, ka meitenes tiks adoptētas un aizvestas no Āfrikas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Meitenīšu tēvs Adams intervijā paziņoja, ka bērnunams tam apgalvojis, ka viņa četrus gadus vecās meitas Stella un Estere dosies dzīvot pie bagātas sievietes, kura dos meitām izglītību, naudu, bet pēc tam meitenēm liks doties pie bioloģiskās ģimenes, lai to uzturētu un palīdzētu.

Nu vīrietis ir šokēts, jo izrādījies, ka meitenes uz visiem laikiem pamet Āfriku un neatgriezīsies, lai parūpētos par ģimeni, tātad viņš vairs nekad neredzēs savas meitas.

A little night Music.........,,?⭐️?⭐️?⭐️?????

A post shared by Madonna (@madonna) on

Adams saka, ka ir meiteņu tēvs un vienmēr tāds būs, to nespēs aizstāt nekāda Madonnas nauda. Vīrietis domājis, ka meitenes tiks nodotas kādas ģimenes aizbildniecībā un viņš vienmēr varēs tās satikt.

Dvīnīšu bioloģiskais tēvs arī atklājis, ka tieši viņš aizvedis meitenes uz bērnunamu pēc viņu mātes nāves, jo vēlējies, lai viņa bērniem ir labāka dzīve par to, kādu viņš tām var dot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu