Māksliniece Liene Skulme smejas par aktiera Andra Buļa pēkšņo grēksūdzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirms pāris mēnešiem Latvijas presē viens no galvenajiem sarunu tematiem bija mākslinieces Lienes Skulmes romantiskās attiecības ar precēto aktieri Andri Buli. Beidzoties attiecībām, Liene nekautrējās iztirzāt viņu romantiskās dzīves sīkumus, bet Bulis klusēja, tomēr nesen izdevumā «Ieva» atklāja savu skatpunktu, par ko nu Liene Skulme iesmej.

Bulis intervijā atklājis, ka pametis ģimeni krīzes laikā un lielāko prieku tam sagādā fakts, ka viņam tomēr izdevies saglābt ģimeni un kļūt par meitiņas tēti.

Aktieris pametis ģimeni, sācis viens īrēt dzīvokli, un tad viņa dzīvē ienākusi Liene. Par spīti draugu brīdinājumiem nesaieties ar Lieni, jo tas nav pareizais ceļš, aktieris nav paklausījis, jo bijis izsalcis pēc labiem vārdiem un mīlestības; esot ar Lieni, juties kādam patiesi vajadzīgs.

Vēlāk izšķiroties no Lienes un saejot kopā ar sievu, aktieris nav publiski «mazgājis netīro veļu», tajā liels nopelns ir viņa sievai Ilzei, kura mudinājusi vīru stāvēt tam visam pāri.

Izlasot Buļa grēksūdzi, Skulme izdevumam «Kas Jauns» atklāj, ka nedomā, ka tas mainīs aktiera dzīvesveidu.

Interviju Liene lasījusi ar smaidu, kā anekdoti, izklausījies, ka viņš aizvilkts no sievas ar varu un turēts verdzībā.

Tāpat Liene piebilst, ka labi, ka viņš pats visām runātajām muļķībām tic, un galvenais, ka tic sieva.

Skulme ir droša, ka «suns spalvu met, bet tikumi nemainās».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu