Aktieris Breds Pits par aktrisi Andželīnu Džoliju: «Viņa nav upuris»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām aktrise Andželīna Džolija intervijā paziņoja, ka viņa un aktieris Breds Pits bērnu dēļ vienmēr būs viena ģimene, piebilstot, ka aktieris ir labs tēvs, tas diemžēl neliek sievietei ļaut bijušajam mīļotajam satikt bērnus vai atkāpties no vēlmes iegūt vienpersonisku aizbildniecību.

Džolija dara visu, lai Bredam neizdodas pavadīt laiku kopā ar atvasēm, sieviete daudz ceļo, ņemot līdzi bērnus, un nu plāno pēc vizītes Kambodžā braukt uz Angliju, kurp nolēmusi pārcelties, tādā veidā mazinot Pita iespējas pavadīt laiku kopā ar bērniem, kā nekā Breds dzīvo Amerikā.

Breds Pits pēdējā no savām intervijām izteicies, ka neuzskata Andželīnu par upuri šajā situācijā un lieliski apzinās, kas ir Andželīna un ko viņa gatava darīt, lai iegūtu vēlamo.

Viss, ko vēlas Pits no bijušās mīļotās, ir pēc iespējas ātrāk izšķirties, panākt vienlīdzīgas tiesības bērnu audzināšanā un aizmirst Džolijas eksistenci.

Prese nebeidz baumot par aktiera attiecībām ar kolēģi Keitu Hadsoni, runā, ka aktieri jau plāno iegādāties kopīgu mājvietu, nav nekāds brīnums, ka, pirms parakstīti šķiršanās dokumenti, ne Pits, ne Džolija nekomentē savu privāto dzīvi, jo jaunas attiecības var ietekmēt tiesas iznākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu