Amala Klūniija paziņo, ka laulība ar Džordžu Klūniju un popularitāte palīdz viņai darbā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Cilvēktiesību juriste Amala Klūnija paziņojusi, ka laulība ar aktieri Džordžu Klūniju nekādā veidā nav negatīvi ietekmējušas viņas darbu, tieši pretēji, reizēm popularitāte palīdz piesaistīt uzmanību dažādiem būtiskiem cilvēktiesību jautājumiem.

Juriste paziņo, ka reizēm viņa uzņemas lietas, kurām ir vajadzīga publicitāte, lai piesaistītu uzmanību konkrētai problēmai vai cilvēkiem, un, ja kādreiz to nav bijis tik viegli iegūt, tagad, esot slavenības sieva, viņa preses uzmanību izpelnās, gan kad to vēlas, gan kad nevēlas, bet tas tikai nozīmē, ka viņa to var izmantot savā labā.

Kā piemēru Amala min Nadias Muradas lietu, sievieti sagūstīja ISIS kareivji un seksuāli izmantoja, bet pēc trīs mēnešiem sievietei izdevās izbēgt, un ar Amalas palīdzību viņa iesūdzēja tiesā teroristu apvienību.

Pirms laulībām Amala baidījās, kā šāda savienība ietekmēs viņas profesionālo darbību, bet nu jūtas mierīga.

Tāpat juristei nav nekas pret to, ka daudzi viņu uzskata tikai par Džordža Klūnija sievu, jo tāda viņa arī ir, bet pārējais ir profesionālā darbība.

Jau vasaras sākumā Amala un Džordžs kļūs par vecākiem dvīņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu