Dzīvnieku patversmes atbalstam veltīts projekts aicina: neesi vienaldzīgs - esi draugs!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dmitrijs Makarovs

11. martā 19.00 klubā «Just» norisināsies pamestiem dzīvniekiem veltīta fotoprojekta «Esmu tavs draugs» prezentācija, projekts tika īstenots ar sabiedrībā zināmu personu piedalīšanos. Pasākuma laikā savāktie līdzekļi tiks nodoti Tukuma dzīvnieku patversmei.

Fotoprojektā piedalījās divpadsmit sabiedrībā pazīstamas personas: TV raidījumu vadītāja un skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblante, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, uzņēmēja Svetlana Leva, modes blogeris Deniss Ševeļovs, dejotājs Rolands Šteinbergs, dziedātāja Rūta Dūduma, dziedātāja Laura Raila, dziedātāja Sabīne Berezina, pavārs Eduards Vandenbergs, kluba «Just» menedžere Raimonda, televīzijas personība Lelde Lietaviete, dziedātāja Liera Štein.

Ikvienam no projekta dalībniekam pašam ir mājdzīvnieki, un daudzi no tiem ir nākuši no Latvijas patversmēm.

Pasākuma organizatori vēlas pievērst cilvēku uzmanību pamestiem, nevienam nevajadzīgiem dzīvniekiem, jo tiem ļoti nepieciešama mūsu palīdzība un atbalsts, ne tikai jaunu māju iegūšanā, bet arī tik vienkāršā lietā kā ēdiens.

Fotogrāfs Dmitrijs Makarovs fotoprojekta darbos parāda divas realitātes – dzīvi ar mājdzīvnieku un bez tā, izceļot, ka daudz krāsaināka, raibāka un mīlestības pilnāka dzīve ir ar mājdzīvnieku.

Labdarības pasākuma ietvaros notiks Latvijas dizaineru darbu izsole, tirdziņš un loterija, tāpat ikvienam, kas vēlas atbalstīt dzīvniekus, būs iespēja ziedot līdzekļus īpašās ziedojumiem domātās kastītēs.

Pasākuma ietvaros norisināsies arī koncerts, kurā uzstāsies Rūta Dūduma, Sabīne Berezina, Laura Raila, Vita Baļčunaite, duets Alekss Silvērs un Liera Štein.

Fotoprojekta atklāšanas svētkus var apmeklēt ikviens un ar savu artavu atbalstīt mūsu mazos draugus, kuriem ļoti nepieciešama palīdzība. Neesi vienaldzīgs - esi draugs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu