Rīza Viterspūna atsakās palīdzēt ar līdzekļiem māsai striptīzdejotājai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Bieži vien panākumus guvušās slavenības nevēlas palīdzēt radiniekiem ar līdzekļiem un pat kaunas par viņu eksistenci. Arī aktrise Rīza Viterspūna atteikusies palīdzēt māsai, kura pelna iztiku, dejojot striptīzu.

Rīzas Viterspūnas pusmāsa, trīsdesmit piecus gadus vecā Mārsija, bieži vien zvana slavenībai, lai aizņemtos no viņas naudu, un, protams, aizdotā nauda nekad netiek atdota. Viterspūnai ir kauns par šādu radinieci un viņa nevēlas neko kopīgu ar to.

Mārsija vairākkārt arestēta par narkotiku glabāšanu un braukšanu alkohola reibumā, bet, lai uzturētu savus bērnus, sieviete ik vakaru vietējā klubā dejo striptīzu.

Aktrise saprot, ka nav jēgas dot māsai naudu, jo tā tiks iztērēta alkoholā vai narkotikās un bērni no šiem līdzekļiem neredzēs ne centa.

Rīzas vecāki izšķīrās, kad viņai bija divdesmit gadi, tad arī slavenība uzzināja, ka tēvam ir vēl viena meita. Slavenība ar pusmāsu nekad nav bijušas tuvas, tāpēc Rīza neuzskata, ka viņas pienākums ir palīdzēt māsai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu