Pēc aplaupīšanas modele Kendela Dženere atlaiž apsardzes darbinieku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Pēc ielaušanās mājā un rotaslietu, kā arī naudas nozagšanas modele Kendela Dženere veic pārmaiņas savā personālā, tāpēc atlaidusi no darba vienu no apsardzes darbiniekiem. Šādu lēmumu modele pieņēmusi, jo vīrietis zādzības dienā dežurējis, bet nav pamanījis ielaušanos.

Atklājies, ka divdesmit vienu gadu vecā modele 15.marta vakarā rīkojusi vakariņas draugu lokā un vēlāk uz stundu devusies prom no mājām, bet atgriežoties sapratusi, ka viņai nozagtas rotaslietas un 200 000 dolāru.

Saprotot, ka notikusi zādzība, modele izsaukusi policiju, kura pēc pārbaudes paziņoja, ka zādzību izdarījis viens no viņas darbiniekiem vai viesiem, kuriem ir mājas atslēgas, jo nebija manāmas ielaušanās pēdas.

Kendela izlēma atlaist no darba apsardzes darbinieku, kurš pie viņas strādāja neilgu laiku, lēmumam nav nekāda sakara ar pašu apsargu, Dženere vienkārši izlēmusi noalgot profesionāļu komandu, lai vienmēr justos drošībā.

Atlaistais apsargs dežurējis notikuma vakarā, bet nav manījis ne ielaušanos, ne aizdomīgas personas teritorijā.

Pēdējā pusgada laikā slavenība piedzīvojusi gan aplaupīšanu, gan saskārusies ar «stalkeri», kura dēļ arī aizdomājusies par apsardzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu